Tagi: , ,

23 zastosowania oleju z czarnuszki w kosmetyce

23 zastosowania oleju z czarnuszki w kosmetyce

Właściwości kosmetyczne oleju czarnuszki to wyjątkowy kosmetyk, który wspaniale pielęgnuj skórę. Niestety jest jeszcze bardzo niedoceniany? Dlaczego? Poznajcie listę właściwości kosmetycznych. Olejek powstaje w procesie tłoczenia nasion czarnuszki siewnej i jest źródłem NNKT, kwasu linolowego, kwasu olejowego, witamin A i […]

Continue Reading